Begeleiding    
  Advies   Realisatie  
    Missie    
  Referenties   Specials  
    Contact    
         
     
 

Begeleiding

Vernieuwing, een nieuwe inrichting, een andere werkmethode of een andere visie vragen om begeleiding van het veranderingsproces. Het beste resultaat kan worden bereikt als dit proces begeleid word vanuit een duidelijke visie. Een nieuw inrichtingsconcept zal immers door de eigen organisatie gedragen moeten worden.

In deze fase bewaken wij onder andere de voortgang van het inrichtingsproces, de communicatie (wie, wat, waar, en wanneer) en ontvangt U de essentiële informatie om de juiste beslissing op het juiste moment te nemen. Begeleiding van het inkooptraject, de (Europese) aanbesteding, het omschrijven van de aanbesteding, het selecteren en regisseren van een multidisciplinaire groep mogelijke fabrikanten/leveranciers is een deel van ons vak.

De uiteindelijke vertaling door de diverse fabrikanten naar hun producten worden door Miggelbrink-ABR professioneel beoordeeld, bewaakt, geregisseerd en begeleid. De vertaling van de inrichting in de diverse offertes worden professioneel beoordeeld. Gelet wordt op de oplossing, ontwerp, prijs, levertijd, flexibiliteit, functionaliteit, naleverbaarheid, garanties, en betrouwbaarheid en samenwerking.